Ποδόσφαιρο

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο αρχίζει σε λίγα λεπτά και ο Γιάννης Αναστασίου έχει ετοιμάσει μία ενδεκάδα χωρίς εκπλήξεις.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σίλντενφελντ και Μπούρμπο (λόγω καρτών), αλλά και του Πράνιτς, θα έχει στην αρχική ενδεκάδα τον Νίκο Καρέλη, αλλά και τον Κάρλος Ζέκα.

Ο Στιλ θα βρίσκεται λοιπόν κάτω από τα δοκάρια, ενώ στα άκρα της άμυνας βρίσκονται οι Νάνο και Τριανταφυλλόπουλος με στόπερ τους Ταυλαρίδη και Κουτρουμπή.

Η τριάδα στα χαφ αποτελείται από τους Λαγό, Ζέκα και Ατζαγκούν, με τον Πέτριτς να αγωνίζεται λίγο πίσω από τους Καρέλη και Μπεργκ.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι:  Κότσαρης, Χουχούμης, Μέντες, Κλωναρίδης, Χρ. Δώνης, Μαυρίας και Νίνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version