ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Με αντίπαλο… και τον Δασκαλόπουλο

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 2-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Δασκαλόπουλος, με πέναλτι-εφεύρεση και πολλές κίτρινες κάρτες. Κακή εμφάνιση μετά από καιρό για τους «πράσινους».

Με αντίπαλο... και τον Δασκαλόπουλο

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε κακή μέρα μετά από καιρό, με μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη από τον άξονα. Μεγάλο ρόλο ωστόσο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε και η τραγική διαιτησία του Δασκαλόπουλου, που με τις πολλές κίτρινες έφερε αρχικά νεύρα στην ομάδα και εν συνεχεία έδωσε και ένα πέναλτι-φάντασμα, σε μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη στον Λαζαρίδη.

Το ματς

Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά τον Παναθηναϊκό να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Νάνο έκανε την σέντρα από τα αριστερά, αλλά ο Μπεργκ δεν μπόρεσε με το κεφάλι να κερδίσει τον Γκορμπούνοφ.

TO 1-0 ÌÁÑÓÅËÉÍÉÏ  ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  MARCELINHO  ATROMITOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)

Ο Ατρόμητος στην αμέσως επόμενη φάση όμως ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Ο Μαρσελίνιο έφυγε από τα αριστερά στην κόντρα, ο Τριανταφυλλόπουλος δεν μπόρεσε να τον κόψει και ο Βραζιλιάνος αφού μπήκε στην περιοχή με σουτ κέρδισε τον Στιλ και έκανε το 1-0.

Άμεση παρέμβαση Αναστασίου

Λίγο αργότερα ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε και στην πρώτη του αλλαγή, με τον Τάσο Λαγό που είχε δεχτεί κίτρινη και είχε νεύρα από την αρχή, να αφήνει την θέση του στον Χρήστο Δώνη, πριν φύγει το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης.

1222828

Ο Παναθηναϊκός δεν βελτιώθηκε καθόλου ακόμα και μετά την αλλαγή και ο Ατρόμητος έχασε νέα ευκαιρία στο 25′. Ο Ούμπιντες έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά από πάσα του Ναπολεόνι, αλλά το πλασέ του ήταν αρκετά κακό.

Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει τον έλεγχο του κέντρου, οι «πράσινοι» είχαν μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη τους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι επιθέσεις να γίνονται κυρίως από τα άκρα και συγκεκριμένα από τον Νάνο.

Πήρε σταδιακά τον έλεγχο

Ωστόσο το «τριφύλλι» απείλησε και πάλι στο 36′, όταν ο Ζέκα έκανε το γύρισμα από αριστερά στον Μπεργκ, αλλά ο Νάστος πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Παναθηναϊκός έχασε νέα ευκαιρία, με τους Μπεργκ και Ταυλαρίδη να μην βρίσκουν την μπάλα μετά από σέντρα του Πορτογάλου.

ÌÐÅÑÃÊ ÔÁÕËÁÑÉÄÇÓ  ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  BERG TALVARIDIS  ATROMITOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, αλλά αυτό δεν ήταν ικανό για να αλλάξει το σκορ. Μάλιστα στο φινάλε του ημιχρόνου ο Ατρόμητος είχε νέα ευκαιρία και πάλι με τον Μαρσελίνιο, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το σουτ από αριστερά, με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ.

Πρωταγωνιστής ο Δασκαλόπουλος

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο διαιτητής Δασκαλόπουλος αποφάσισε να γίνει ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Αφού έδειξε συνεχόμενες κίτρινες για διαμαρτυρία στους «πράσινους», στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 59′, είδε και το ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου, σε μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη στον Λαζαρίδη. Ο Ούμπιντες ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0, παρά το γεγονός πως ο Στιλ έπεσε σωστά και βρήκε και την μπάλα.

ÓÔÉË ÌÐÅÑÃÊ ÄÙÍÇÓ ÄÁÓÊÁËÏÐÏÕËÏÓ  ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ   ATROMITOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)

Στα επόμενα λεπτά τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για το «τριφύλλι», με την αποβολή του Δώνη. Ο νεαρός μέσος είχε δεχτεί την κίτρινη κάρτα στην φάση του πέναλτι για διαμαρτυρία και λίγο αργότερα, είδε και την δεύτερη μετά από μαρκάρισμα στον Ναπολεόνι που έβγαινε εκεί την ώρα στην αντεπίθεση.

Ο Παναθηναϊκός σε εκείνο το σημείο έκλεισε και τις αλλαγές του, με την είσοδο του Μέντες στην θέση του Πέτριτς (στις αρχές του ημιχρόνου είχε μπει ο Νίνης στην θέση του Καρέλη).

ËÁÆÁÑÉÄÇÓ ÔÁÕËÁÑÉÄÇÓ (Ç ÖÁÓÇ ÔÏÕ ÐÅÍÁËÔÉ) ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  LAZARIDIS TAVLARIDIS  ATROMITOS - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2014-2015)

Μέχρι το φινάλε του αγώνα, το «τριφύλλι» δεν άλλαξε κάτι, με τον Ατρόμητο να μην κυνηγάει άλλο γκολ και τον Παναθηναϊκό να μην κάνει κάτι παραπάνω, από την στιγμή που έπαιζε και με παίκτη λιγότερο.

Ατρόμητος (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κατσουράνης, Δημούτσος (88′ Κιβρακίδης), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιδες, Μαρσελίνιο (61′ Μπρίτο), Ναπολεόνι (80′ Καράσκο).

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός (21′ Δώνης), Ατζαγκούν, Ζέκα, Πέτριτς (67′ Μέντες), Καρέλης (55′ Νίνης), Μπέργκ.

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ