ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να κρίνεται στον αγωνιστικό χώρο»

Ο Στιβ Ρούτερ ήταν ο μόνος από πλευράς Παναθηναϊκού που μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και αναφέρθηκε με ήπια λόγια στην διαιτησία του Δασκαλόπουλου.

«Να κρίνεται στον αγωνιστικό χώρο»

Ο Στιβ Ρούτερ αφού εξήγησε τον λόγο που ο Γιάννης Αναστασίου δεν έδωσε το “παρών” στην συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε με ήπιους τόνους στα διαιτητικά εγκλήματα του Δασκαλόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Γιάννης δεν είναι εδώ γιατί είναι απασχολημένος διαβάζοντας ποιοι παίκτες μας δέχθηκαν κίτρινες κάρτες και πρέπει να δει ποιους θα χρησιμοποιήσει στο επόμενο παιχνίδι. Δεν θέλω να μιλήσω για πράγματα εκτός ποδοσφαίρου. Ο κόσμος θα κρίνει πώς τα πήγαν οι παίκτες όπως και για την παρουσία όσων είχαν εμπλοκή στον αγώνα. Είμαι εδώ και ενάμισι χρόνο στην Ελλάδα και νομίζω ότι οι διαιτητές θα πρέπει να είναι καλύτεροι βάσει των χρημάτων που παίρνουν», ανέφερε αρχικά.

Ερωτηθείς αν τον ικανοποίησε η εικόνα του Παναθηναϊκού, απάντησε: «Κερδίσαμε απέναντι στον Εργοτέλη χωρίς να έχουμε παίξει ιδιαίτερα καλά και νομίζω ότι απόψε δεν παίξαμε τόσο καλά όσο θα μπορούσαμε ή όσο ξέρουμε να παίζουμε. Δεν μπορείς να εγγυηθείς ένα στάνταρ επίπεδο παρουσίας. Από εκεί και πέρα πλέον κοιτάς τον επόμενο αγώνα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.321 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, για το εάν χάθηκαν οριστικά οι ελπίδες τίτλου είπε: «Προσπαθούμε με όλες τις δυνάμεις μας να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ελπίζεις ότι ο τίτλος κρίνεται από όλα όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και πουθενά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...