ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νισάφι πια…

Η αγανάκτηση και η οργή ξεχειλίζουν, στον Παναθηναϊκό μετά και τη χθεσινή βραδιά και τη διαιτησία του Δασκαλόπουλου. Καταγγέλλουν ύβρεις από τον ρέφερι της αναμέτρησης, οι Λαγός και Νίνης. Ποιες οι επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ.

Νισάφι πια…

Η κατάσταση στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι έκρυθμη και τα νεύρα τεντωμένα, μετά από μία ακόμα… παράσταση από άλλον έναν διαιτητή σε ματς του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μπορεί να μην έπαιξε καλά, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να της στερεί την ευκαιρία να διεκδικήσει το ματς, επί ίσοις όροις.

Ο Τάσος Λαγός και ο Σωτήρης Νίνης έλεγαν χθες, πως δεχόντουσαν ύβρεις από τον Δασκαλόπουλο, ενώ η οργή ξεχειλίζει και για το πέναλτι που δόθηκε, το οποίο ήταν εφεύρεση του διαιτητή.

Οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να το αφήσουν να περάσει έτσι και αναμένεται να εκδώσουν ανακοίνωση, «επιτιθέμενοι» προς άπασες κατευθύνσεις, για τις νέες «ομορφιές» που είδαν όλοι χθες στο Περιστέρι. Μετά το τέλος του αγώνα, αποφασίστηκε να μην προβεί κανένας σε δηλώσεις, παρά μόνον ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου, Στιβ Ρούτερ, ο οποίος τόνισε «πως τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να βρει κίνητρα να συνεχίσει…

Παρά την απογοήτευση ο Παναθηναϊκός πρέπει να συνεχίσει, καθώς οι υποχρεώσεις… τρέχουν. Την Κυριακή το «τριφύλλι» παίζει στη Βέροια με την τοπική ομάδα και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά των επτά βαθμών από τον ΠΑΟΚ.

Συμπλήρωσε κάρτες ο Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ συμπλήρωσε χθες τέσσερις κίτρινες κάρτες και ως εκ τούτου θα πρέπει να λείψει από ένα από τα τέσσερα προσεχή ματς, με Βέροια εκτός, Αστέρα εντός, Πανθρακικό εκτός και Ξάνθη εντός.

Περιμένοντας την απόφαση

Παράλληλα στον Παναθηναϊκό περιμένουν ενδεχομένως και σήμερα την απόφαση για την μείωση των βαθμών από την τιμωρία τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε περίπτωση που αφαιρεθούν τελικά οι τρεις βαθμοί, βάσει της πρωτόδικης απόφασης, το «τριφύλλι» από τους 61 που βρίσκεται τώρα θα πάει στους 58, στο +4 από τον ΠΑΟΚ.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.