ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Ένας ακόμα τελικός»

Όλα τα παιχνίδια στο Top-16 είναι τελικοί για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, συνεπώς και το αυριανό ντέρμπι με τη Ρεάλ, δεν ξεφεύγει από αυτόν τον κανόνα.

Ιβάνοβιτς: «Ένας ακόμα τελικός»

Ο προπονητής των «πρασίνων» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, τονίζοντας πως με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα μπορεί να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας. Αυτός είναι κανόνας. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο μας, αυτή είναι η εντύπωση μου βλέποντας όλα τα παιχνίδια. Για μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι όμως πιστεύω πως με την βοήθεια των οπαδών μας, θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 44.392 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.