ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Krikelino πηγαίνεις μια φορά και ξαναπάς και ξαναπάς…

Τα καλύτερα προϊόντα και οι καλύτερες πρώτες ύλες, φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα στο Krikelino.

Krikelino πηγαίνεις μια φορά και ξαναπάς και ξαναπάς...

Η ιστορία ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη και καταλήγει στην Γλυφάδα με ένα νέο στέκι, το Krikelino! Τα καλύτερα προϊόντα και οι καλύτερες πρώτες ύλες, φέρνουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Έχοντας πολύ μεράκι για καλό και ποιοτικό φαγητό, το μοντέρνο ψητοπωλείο Krikelino, καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών…!

Η φιλοσοφία του Krikelino * Τα σουβλάκια είναι μαριναρισμένα και περασμένα στο χέρι ένα-ένα * Οι γύροι είναι χειροποίητοι και φτιάχνονται καθημερινά * Οι πατάτες είναι φρέσκες, κομμένες στο χέρι και τηγανισμένες σε κατσαρόλα * Μαγειρεύουμε 7 μέρες την εβδομάδα με τα πιο φρέσκα υλικά * Οι σως, οι σάλτσες και οι σαλάτες μας είναι όλες χειροποίητες * Ζυμώνουμε και φουρνίζουμε καθημερινά δικό μας ψωμάκι

Στο Krikelino, δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι θα δοκιμάσεις πρώτα. Γι’ αυτό πηγαίνεις μια φορά και ξαναπάς και ξαναπάς…

Περιοχές Εξυπηρέτησης Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Ελληνικό Ώρες Λειτουργίας Καθημερινά 12:00 – 00:00

Δείτε το website: www.krikelino.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ