ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαυροκεφαλίδης: «Μονόδρομος οι νίκες μέχρι το τέλος»

Σοβαρός μέχρι το τέλος του top 16, οφείλει να είναι ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ.

Μαυροκεφαλίδης: «Μονόδρομος οι νίκες μέχρι το τέλος»

Ο Έλληνας σέντερ στάθηκε στη βελτίωση που πρέπει να δείξει η ομάδα του τριφυλλιού ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που αγωνίζεται και καταλήγοντας αναφέρθηκε στον τρόπο που θέλει να παίζει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας σέντερ:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Βλέπουμε πλέον ότι είναι μονόδρομος η νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου στον όμιλο. Μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη θέση σίγουρα. Γνωρίζουμε με ποιον παίζουμε. Η Ρεάλ είναι μια πολύ καλή ομάδα που είναι φαβορί για το FinalFour και για την κατάκτηση του τροπαίου. Παίζουμε όμως στην έδρα μας που μας βοηθάει πολύ ο κόσμος και σημασία δεν έχει ποιον αντιμετωπίζουμε αλλά το τι πρέπει να κάνουμε εμείς στο γήπεδο».

Για το αν αλλάζει πολύ η ομάδα όταν γίνονται αλλαγές: 

«Πρέπει η ομάδα να λειτουργεί με όλους τους παίκτες το ίδιο, δεν έχει σημασία ποιος βγαίνει από την πεντάδα και ποιος μπαίνει από τον πάγκο στο παρκέ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.783 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός: 

«Για να κερδίσεις ένα τόσο μεγάλο ματς χρειάζεται συγκέντρωση και να μην αφήσεις τη Ρεάλ να κάνει το παιχνίδι της. Είναι μια ομάδα που τρέχει εξαιρετικά και καμία ομάδα δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της. Έχουν φοβερό ταλέντο στο ένας εναντίον ενός. Πρέπει να εστιάσουμε σε αυτά αμυντικά και να προσέξουμε το δημιουργικό τους κομμάτι».

Για το γρήγορο παιχνίδι που θέλει να παίζει ο Ιβάνοβιτς: 

«Δεν μπορεί ένας προπονητής να αλλάζει τη φιλοσοφία του όταν πηγαίνει σε διαφορετικές ομάδες. Προσπαθεί να την εισάγει στην ομάδα. Όσο μπορούμε το ακολουθούμε αλλά δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, χρειάζεται χρόνο για να γίνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...