ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Κάθε παιχνίδι είναι και τελικός»

Σαν τελικό θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι «πράσινοι» το αυριανό παιχνίδι με την Ρεάλ, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην συνέντευξη Τύπου.

Ιβάνοβιτς: «Κάθε παιχνίδι είναι και τελικός»

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου, αναφέρει πως το «τριφύλλι» θα πρέπει να κάνει το δικό του παιχνίδι και παράλληλα να σταματήσει την ταχύτητα της Ρεάλ και να πάρει τον έλεγχο στα ριμπάουντ, ώστε να πάρει κάτι από το αυριανό παιχνίδι. Άλλωστε όπως αναφέρει και ο Ιβάνοβιτς η Ρεάλ είναι μέχρι τώρα η καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

Για την κρισιμότητα του αγώνα: 

«Έχουμε τέσσερα παιχνίδια και όπως είχα πει όταν απέμεναν έξι ματς, έτσι και τώρα κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Αν έπειτα από αυτά τα τέσσερα παιχνίδια δεν καταφέρουμε να είμαστε στην επόμενη φάση, θα σημαίνει ότι δεν αξίζαμε να βρεθούμε εκεί».

Για τη Ρεάλ και το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός:

«Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει έως τώρα. Το κλειδί είναι το αν θα καταφέρουμε να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που παίζει πάρα πολύ καλά το τρανζίσιον και τις αντεπιθέσεις, παίζει πολύ γρήγορα γενικά και έχει πολλές επιλογές. Πρέπει να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι τους και να είμαστε πολύ δυνατοί στα ριμπάουντ».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν υπάρχει πίεση στους παίκτες του:

«Οι παίκτες έχουν συνηθίσει πλέον να παίζουν με στρες. Η πίεση πρέπει να είναι κάτι θετικό και όχι κάτι αρνητικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.