ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Αυτός είναι ο Νέλσον που πήραμε»

Για τη σπουδαία εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και του Αμερικανού, μίλησε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μετά το τέλος του ματς με τη Ρεάλ στη συνέντευξη Τύπου.

Ιβάνοβιτς: «Αυτός είναι ο Νέλσον που πήραμε»

Ο τεχνικός του τριφυλλιού, μίλησε για τα δείγματα που του είχε δείξει ως τώρα η Ρεάλ στα παιχνίδια της, ενώ καταλήγοντας αναφέρθηκε και στην εξαιρετική παρουσία του ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

«Μια σημαντική νίκη για εμάς. Πριν από αυτό το ματς η Ρεάλ ήταν η ομάδα που μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Κατορθώσαμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε, να σταματήσουμε τη Ρεάλ και να μην τρέξει. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Από τη στιγμή που κοντρολάραμε τα ριμπάουντ μπορέσαμε να τρέξουμε και να πετύχουμε εύκολα καλάθια. Είχαμε εξαιρετικό περιβάλλον.

Για την εξαιρετική απόδοση του Νέλσον:

«Αυτός είναι ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, αυτόν τον παίκτη πήραμε στην ομάδα. Ο τραυματισμός που είχε τον άφησε πίσω και δεν έχει καταφέρει ακόμα να φτάσει στο 100%».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.