ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μέντες: «Υπάρχει απογοήτευση»

Ο Νταβίντ Μέντες μιλάει στην κάμερα της Nova για την απογοήτευση που υπάρχει μετά την αφαίρεση των τριών βαθμών και τονίζει πως πλέον το πρωτάθλημα είναι αρκετά μακριά.

Μέντες: «Υπάρχει απογοήτευση»

Ο Ολλανδός μέσος παρόλα αυτά δηλώνει πως ο Παναθηναϊκός θα παλέψει μέχρι το τέλος για να πάρει όλους τους διαθέσιμους βαθμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς, γιατί παλέψαμε γι΄αυτούς τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν …έξι βαθμών και τους πήραμε, όμως μετά μας πήραν τους τρεις βαθμούς. Θα παλέψουμε ως ομάδα και θα συνεχίσουμε για να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε μέχρι το τέλος.

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε 18 βαθμούς στα ματς που απομένουν, γιατί χάσαμε και στο ματς με τον Ατρόμητο και ήταν μια μεγάλη τιμωρία για εμάς. Και αυτό γιατί το πρωτάθλημα είναι πλέον αρκετά μακριά μας».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.335 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.