Μπάσκετ

Ο ένας χαλάει τη συνολική εικόνα…

Στο χθεσινό παιχνίδι με την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ, κάποιος «έξυπνος» αποφάσισε να χρησιμοποιήσει λέιζερ, με αποτέλεσμα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να περιμένει πλέον ακόμα ένα πρόστιμο από την Ευρωλίγκα.

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ, φαίνεται πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι προβληματισμένοι από την συμπεριφορά των λίγων, που βρίσκουν τον τρόπο και χρησιμοποιούν λέιζερ, φωτοβολίδες ή βεγγαλικά, με αποτέλεσμα τα συνεχόμενα πρόστιμα.

Χαρακτηριστικά είναι τα ποσά που πληρώνουν οι «πράσινοι» σε πρόστιμα. Με την Τούροφ και την Αρμάνι για χρήση λέιζερ το ποσό ήταν 5 και 6 χιλιάδες αντίστοιχα, 6,5 για την Μακάμπι, ενώ με τον Ερυθρό Αστέρα το ποσό έφτασε τις 9 χιλιάδες, λόγω φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Μάλιστα στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα αυτό ανέβηκε κατά πολύ και έφτασε τις 22 χιλιάδες, λόγω υβριστικών σχολίων προς τους διαιτητές και χρήση φωτοβολίδων.

Η συνολική εικόνα του κόσμου στο κλειστό είναι εξαιρετική και η στήριξη στην ομάδα μεγάλη, αλλά κάθε φορά βρίσκεται και ο ένας που θα κάνει το δικό του. Ως αποτέλεσμα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει πληρώσει μόνο την φετινή χρονιά το ποσό των 48.500 ευρώ σε πρόστιμα και ενώ έρχεται και για το ματς με την Ρεάλ.

Exit mobile version