Match Center

Συνέτριψε τη Χίο στα Ιλίσια

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τη Χίο στο κολυμβητήριο των Ιλισίων με 15-4.

Όπως αποδεικνύεται και από το σκορ, το τριφύλλι δεν βρήκε σε κανένα σημείο του ματς αντίσταση από το ΝΟ Χίου και πέρασε ένα ευχάριστο μεσημέρι στο κολυμβητήριο των Ιλισίων.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Κώστα Λούδη στον πάγκο (λόγω τιμωρίας), πήρε εξ αρχής τα ηνία του ματς και προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ το ημίχρονο τον βρήκε να είναι μπροστά με 6-1.

Οι πράσινοι είχαν βάλει τις βάσεις για επιστροφή στις νίκες μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με Βουλιαγμένη και Εθνικό και η συνέχεια του ματς, ήταν τυπική διαδικασία.

Το 3ο οκτάλεπτο έκλεισε για το τριφύλλι στο 10-2, με το τελικό σκορ να βρίσκει νικητή τον Παναθηναϊκό, με 15-4.

Πρωταγωνιστής για τους πράσινους, ήταν ο Κουρλιάυτης με 4 τέρματα, ενώ από δύο σημείωσαν οι Κόχειλας, Θεοδωρόπουλος, Αφρουδάκης και Γερακούδης και από ένα οι Παπαδόγκωνας και Σαρτζετάκης.

Τα Οκτάλεπτα: 3-1, 3-0, 4-1, 5-2.

Παναθηναϊκός (Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Κομάντινα, Σαρτζετάκης 1, Κόχειλας 2, Κουρλιάφτης 4, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 1, Καλογεράκος, Αφρουδάκης 2, Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος 1, Γερακούδης 2, Γρηγοριάδης, Πανταζόπουλος, Σπυρόπουλος.

ΝΟ Χίου (Τζόρτζεβιτς): Γαλανόπουλος, Γκιάλης, Μιμίδης, Φάζος, Πρέκας, Αλάτσης, Κανδιόγλου, Βιτέλας, Ντούλος 1, Φουντούλης 1, Καλαργυρός, Γαβαλάς 2, Μένης-Μαστρομιχαλάκης, Γκιουβέτσης, Αγιοργούσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version