ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πανταλέων: «Νίκες οδηγός για όλο τον Ερασιτέχνη»

Τέτοιες νίκες πρέπει να είναι οδηγός για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, τόνισε ο αρχηγός της ομάδας του τριφυλλιού, Σωτήρης Πανταλέων.

Πανταλέων: «Νίκες οδηγός για όλο τον Ερασιτέχνη»

Μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη επί του Ολυμπιακού, ο αρχηγός της ομάδας Σωτήρης Πανταλέων, μίλησε στη Nova για τις νίκες που θα πρέπει να μεγαλώνουν όλο τον Ερασιτέχνη, ώστε να επαναφέρουν το σύλλογο στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια μεγάλη νίκη. Αν το δούμε καθαρά βαθμολογικά, είναι μια ομάδα όπως οι υπόλοιπες. Υπήρχε μεγάλο αρνητικό σερί εδώ. Είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος ο Ολυμπιακός. Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε ακόμη, αλλά πήραμε μια καλή νίκη που αποδεικνύει ότι ο Παναθηναϊκός επιτέλους επιστρέφει στο προσκήνιο και έχει αξιόλογη ομάδα. Μέρα με τη μέρα προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα αντάξια του παρελθόντος».

Για τη συνέχεια:

«Έχουμε δυο αγωνιστικές ακόμη. Όλα τα ματς που απομένουν, όχι μόνο τα δικά μας, είναι ντέρμπι. Παίζουν όλοι με όλους. Πρέπει να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε από κάθε παιχνίδι, όπως κάναμε σήμερα».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.463 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη νίκη: 

«Είναι νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου. Δεν χρειάζεται πάντως να το κάνουμε θέμα. Ελπίζω νίκες σαν τη σημερινή πάντως να δίνουν κουράγιο στα παιδιά που –όχι μόνο στο βόλεϊ αλλά σε όλο τον Ερασιτέχνη- θέλουν να φέρουν τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.