ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπατίστα: « «Κλειδί» η νίκη απέναντι στη Ρεάλ»

Ο Εστεμπάν Μπατίστα μίλησε στο Euroleague Greece και τόνισε ότι η νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ρεάλ ήταν σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας.

Μπατίστα: « «Κλειδί» η νίκη απέναντι στη Ρεάλ»

Αναλυτικά όσα είπε στο Euroleague Greece:

«Όλα ήταν θέμα μαχητικότητας, να δείξεις χαρακτήρα και να δώσεις στη Ρεάλ Μαδρίτης να καταλάβει πόσο δυνατοί είμαστε μπροστά στον κόσμο μας. Το κάναμε στο πιο σημαντικό σημείο».

Όταν ρωτήθηκε για το μεγαλύτερο κέρδος του Παναθηναϊκού από το παιχνίδι με τους Ισπανούς, ξεκαθάρισε πως «Ήταν πολύ σημαντική νίκη κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι, γιατί προερχόμασταν από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα. Δεν αξίζαμε την ήττα σε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια. Ήρθαν όμως εξαιτίας των λαθών μας και του τρόπου με τον οποίο κλείναμε τα παιχνίδια».

Αγραβάνης: «Έκανα λάθη, θα πεθάνω για τον Παναθηναϊκό»!
Αγραβάνης: «Έκανα λάθη, θα πεθάνω για τον Παναθηναϊκό»! 6.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ, κλείνοντας, παραδέχθηκε πως «Ήταν «κλειδί» το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την ψυχολογία μας και για την παρουσία μας στη συνέχεια της διοργάνωσης. Θέλουμε να προκριθούμε, σε πρώτη φάση, και από εκεί κι έπειτα να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες είναι εφικτό για να καταλάβουμε την τρίτη θέση της βαθμολογίας».

loading...