ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τιμή μου που θα παίξω στον Παναθηναϊκό»

Ο Νίκος Καλτσάς μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως αποτελεί μεγάλη τιμή για αυτόν, που θα φορέσει την πράσινη φανέλα, ενώ ξεκαθάρισε και το γιατί δεν αγωνίστηκε σήμερα.

«Τιμή μου που θα παίξω στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καλτσάς στην κάμερα της Nova:

Για το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε:

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για μένα. Από κοινού αποφασίστηκε να μην αγωνιστώ. Έχω περάσει εννιά χρόνια στη Βέροια, αυτά δεν μπορούν να ξεχαστούν. Από κει και πέρα το καλοκαίρι ξεκινάει μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να τιμήσω το συμβόλαιο μου».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.449 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ότι θα παίξει στον Παναθηναϊκό από την επόμενη σεζόν: 

«Είναι τιμή μου που θα παίξω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Θα δουλέψω πολύ για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

Για την πρώτη γνωριμία του με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού:

«Μου φερθήκαν πολύ καλά και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...