Σύμφωνοι, τη φετινή χρονιά αρκετοί πίστεψαν ότι μπορεί να γίνει η υπέρβαση με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ειδικά, μετά το σερί νικών και τις επικρατήσεις στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ηταν, άλλωστε, η περίοδος που ο Παναθηναϊκός έδειχνε μια συνέπεια και ωριμότητα, σπάνια. Ηταν κάτι που είχε να γίνει χρόνια. Κάτι, όμως, η αφαίρεση βαθμών, κάτι τα όσα έγιναν στο Περιστέρι έφεραν και την προσγείωση. Μια προσγείωση που οφείλεται, κυρίως, στο… ξενέρωμα και την έλλειψη κινήτρου των παικτών, κάτι που έβγαζε μάτι στην απαράδεκτη εμφάνιση στη Βέροια.

Ποιος είπε, όμως, ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν δικαίωμα να τα παρατήσουν τώρα; Αντιθέτως! Η υποχρέωσή τους είναι να συνεχίσουν, με μοναδικό στόχο, φυσικά, την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και της εισόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δεν τον κάνουν, τότε η χρονιά θα κριθεί αποτυχημένη, παρά το καλό πρόσωπο που έδειξαν το προηγούμενο διάστημα.

Κανείς στο «τριφύλλι» δεν πρέπει να δώσει δικαιώματα στους αντιπάλους, να τους… αμφισβητήσουν στη διαδικασία των πλέι οφ. Με συνέχεια στη δουλειά, με κίνητρο για το… σεντόνι και με μαχητική ψυχή, οι «πράσινοι» οφείλουν να συνέλθουν και μετά τη διακοπή να παρουσιαστούν ξανά ζωντανοί. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου