ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δεν τα κατάφερε το «τριφύλλι»

Η ομάδα εφήβων πόλο του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος, με τον προπονητή των «πράσινων», Μιχάλη Λαζαρίδη να δηλώσει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών.

Δεν τα κατάφερε το «τριφύλλι»

Αναλυτικά:

«Σε έναν όμιλο που φαινόταν δύσκολος από την αρχή η ομάδα του Παναθηναϊκού κλήθηκε να κάνει την υπέρβαση για να προκριθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Η αποφασιστικότητα των παικτών έκανε την ομάδα να σταθεί με αξιώσεις απέναντι στους δυνατούς της αντιπάλους αλλά δεν ήταν αρκετή για να εξασφαλίσει μια από τις 2 προνομιούχες θέσεις.

Το ξεκίνημα με αντίπαλο τη Γλυφάδα το απόγευμα της Παρασκευής θα ήταν καθοριστικό καθώς η ομάδα των νοτίων προαστίων αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές ομάδες στην ηλικία αυτή αλλά η ήττα με 13-8 φανέρωσε τις αδυναμίες της ομάδας μας . Στους αγώνες του Σαββάτου η εύκολη νίκη επί της Ηλιούπολης ήταν αναμενόμενη αλλά η ήττα στον απογευματινό αγώνα από τον Ποσειδώνα Ιλισίων «ψαλίδισε» τις ελπίδες πρόκρισης ενώ στον Κυριακάτικο αγώνα με τη Χίο, ενός εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ήττα με 19-10 έσβησε την προσπάθεια των παικτών μας για κάτι καλύτερο.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.088 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Λαζαρίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά τόνισε ότι απαιτείται ακόμα περισσότερη δουλειά.

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι ο όμιλος ήταν πολύ δύσκολος και η πρόκριση θα ήταν υπέρβαση για τα παιδιά. Η συγκεκριμένη ηλικία είναι πολύ ιδιαίτερη, αρκετά παιδιά σταματούν ή περιορίζουν τις προπονήσεις για να διαβάσουν.

Εμείς κάναμε την προσπάθειά μας αλλά το σίγουρο είναι πως οι απαιτήσεις είναι πολύ αυξημένες. Χρειάζεται ακόμα περισσότερη προσπάθεια και σκληρή δουλειά για να γίνουμε ανταγωνιστική στην ηλικία αυτή στις επόμενες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.