ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν συνεχίζει στη Σάντερλαντ ο Μαυρίας

Ο Χάρης Μαυρίας θα λύσει το συμβόλαιό του με τη Σάντερλαντ το καλοκαίρι και θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Δεν συνεχίζει στη Σάντερλαντ ο Μαυρίας

Όπως αναφέρει η SportDay, η αγγλική ομάδα έχει πάρει την απόφαση ότι δεν χρειάζεται τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, είτε αυτή την βρει στην Πρέμιερ Λιγκ είτε στην Τσάμπιονσιπ.

Έτσι ο Μαυρίας στο τέλος της σεζόν, αναμένεται να μεταβεί στην Αγγλία προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με τις «Μαύρες Γάτες», κάτι που θα ανοίξει τον δρόμο ώστε να επιστρέψει στο τριφύλλι, ως ελεύθερος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.