ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Κουκ: «Έχουμε ψυχολογία»

Για την ανεβασμένη ψυχολογία της ομάδας μετά τη νίκη επί του αιωνίου του αντιπάλου, μίλησε ο Μπράιαν Κουκ, ενώ κάλεσε του φίλους του τριφυλλιού να γεμίσουν την Κυψέλη στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Κουκ: «Έχουμε ψυχολογία»

Ο Αμερικανός ακραίος του τριφυλλιού, αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας μετά τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και για τον κόσμο του τριφυλλιού, λέγοντας πως θέλει να γεμίσουν το κλειστό της Κυψέλης και στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός:

«Πίστευα και πριν από το ματς ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όλα τα ματς μπορούμε να τα κερδίσουμε, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Όλοι δώσαμε το 100% μας, Θανάσης (σ.σ Πρωτοψάλτης), Μπέλος, Κώστας όλοι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία.

Ακόμα και όταν κάναμε το 1-0 σετ δεν εφησυχάσαμε, ανεβάσαμε ρυθμό και παίξαμε ακόμα καλύτερα απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Έχουμε ψυχολογία. Είμαστε καλά. Έρχεται το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην έδρα μας και οι οπαδοί μας -που ξέρω πόσο χαρούμενοι είναι μετά και από αυτή τη νίκη- είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτοι για να έρθουν και να μας στηρίξουν όπως κάνουν πάντα».

Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός!
Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός! 2.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...