ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώην «πράσινοι» και οι τρεις

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν έχει καλέσει για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Ουγγαρία τους Καρνέζη, Καπίνο και Βελλίδη, με τους τρεις τους να έχουν ένα κοινό στοιχείο.

Πρώην «πράσινοι» και οι τρεις

Και οι τρεις τερματοφύλακες που έχει καλέσει ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, έχουν φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού στο παρελθόν, κάτι που δείχνει και την δουλειά που γίνεται στο «τριφύλλι».

Ο Ορέστης Καρνέζης αγωνίστηκε στον Παναθηναϊνό από το 2007 μέχρι και το 2013, πριν φύγει για την Ιταλία και την Ουντινέζε, ενώ ο Στέφανος Καπίνο βγήκε από τις «πράσινες» ακαδημίες και αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» πριν πάρει μεταγραφή για την Μάιντς το καλοκαίρι του 2014.

Τέλος ο Μάρκος Βελλίδης που συμπληρώνει την τριάδα της Εθνικής, αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2005 και αποχώρησε τρία χρόνια αργότερα, χωρίς να έχει αγωνιστεί με τα «πράσινα».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.