ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Είναι σαφές πως πρέπει να παίξουμε πολύ καλά»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τονίζει πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παίξει πολύ καλά για να πάρει την νίκη απέναντι στην Γαλατάσαραϊ, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τούρκικη ομάδα.

Ιβάνοβιτς: «Είναι σαφές πως πρέπει να παίξουμε πολύ καλά»

Η Γαλατά έχει σοβαρά προβλήματα την φετινή σεζόν, με αποχωρήσεις παικτών και οικονομικές δυσκολίες, αλλά ο Μαυροβούνιος τεχνικός του «τριφυλλιού», επισημαίνει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και θέλει από την ομάδα του μία πολύ καλή εμφάνιση το βράδυ της Παρασκευής (27/3, Novasports 2, Panathinaikos24).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Αν και η Γαλατάσαραϊ έχει κερδίσει μόλις δύο παιχνίδια στο Top 16 και δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες μπορεί να έφυγαν, αλλά μην ξεχνάμε πως με αυτό το ρόστερ η Γαλατάσαραϊ νίκησε τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Άρα είναι σαφές πως θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.