ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να βάλω φανέλα βασικού»

Ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του, τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να βάλει φανέλα βασικού.

«Να βάλω φανέλα βασικού»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην«expressen.se»:

«Είναι δύσκολο, ειδικά αν παίξει η ομάδα όπως στα προηγούμενα ματς με έναν φορ και βοήθειες από τα πλάγια από τους εξτρέμ, αλλά θέλω να βάλω τα δυνατά μου και να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βάλω σε δίλημμα τον κόουτς. Ξέρω ότι πρέπει να παλέψω όμως αυτό ισχύει για κάθε περίσταση και πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα καταθέτω την ψυχή μου σε κάθε προπόνηση για να δει ο κ. Χάμρεν ότι μπορεί να με υπολογίζει», είπε αρχικά ο Μάρκους Μπεργκ.

Ερωτηθείς για το… μυστικό των καλών εμφανίσεων και των γκολ που τον οδήγησαν στην κλήση από την εθνική ομάδα, ο Μπεργκ απάντησε: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση… Απλά προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να είμαι καθοριστικός για την ομάδα μου και να βοηθάω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.