ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήνυμα ισότητας και αλληλεγγύης από τον Διαμαντάκο (vid)

Ο Γιώργος Διαμαντάκος, «εκπροσώπησε» τον Παναθηναϊκό στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team», περνώντας λίγες ώρες στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.

Μήνυμα ισότητας και αλληλεγγύης από τον Διαμαντάκο (vid)

Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού, μέσα από το επίσημο κανάλι του you tube της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έδωσε το δικό του μήνυμα, βιώνοντας μέσα από τις φυλακές, μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για τον ίδιο. Ισότητα, ομαδικότητα, αλληλεγγυή και ο ρόλος του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ, όπου μέσα από την συνεργασία, μπορείς να πετύχεις πολλά.

Αναλυτικά:

«H KAE Παναθηναικός συμμετέχει και φέτος στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» με έναν ξεχωριστό τρόπο, καθώς επελέγη το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου για την εφαρμογή του.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 45.517 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιώργος Διαμαντάκος ήταν ο πρώτος «πρεσβευτής» του προγράμματος, καθώς βρέθηκε στην Κόρινθο, έπαιξε μπάσκετ με τους τροφίμους (ηλικίας 15-18 ετών) του Καταστήματος και κυρίως πέρασε τα μηνύματα της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Οι νεαροί συμμετείχαν με προθυμία στο πρόγραμμα κι ανανέωσαν το ραντεβού με την ομάδα για την επόμενη εβδομάδα».

Δείτε το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.