Μπάσκετ

Μήνυμα ισότητας και αλληλεγγύης από τον Διαμαντάκο (vid)

Ο Γιώργος Διαμαντάκος, «εκπροσώπησε» τον Παναθηναϊκό στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team», περνώντας λίγες ώρες στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου.

Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού, μέσα από το επίσημο κανάλι του you tube της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έδωσε το δικό του μήνυμα, βιώνοντας μέσα από τις φυλακές, μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για τον ίδιο. Ισότητα, ομαδικότητα, αλληλεγγυή και ο ρόλος του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ, όπου μέσα από την συνεργασία, μπορείς να πετύχεις πολλά.

Αναλυτικά:

«H KAE Παναθηναικός συμμετέχει και φέτος στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» με έναν ξεχωριστό τρόπο, καθώς επελέγη το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου για την εφαρμογή του.

Ο Γιώργος Διαμαντάκος ήταν ο πρώτος «πρεσβευτής» του προγράμματος, καθώς βρέθηκε στην Κόρινθο, έπαιξε μπάσκετ με τους τροφίμους (ηλικίας 15-18 ετών) του Καταστήματος και κυρίως πέρασε τα μηνύματα της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Οι νεαροί συμμετείχαν με προθυμία στο πρόγραμμα κι ανανέωσαν το ραντεβού με την ομάδα για την επόμενη εβδομάδα».

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version