ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποχή Παναθηναϊκού από τη Λίγκα!

Η «πράσινη» ΠΑΕ δεν έδωσε το «παρών» στη συζήτηση της Super League με τη Nova, για το θέμα των τηλεοπτικών, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Αποχή Παναθηναϊκού από τη Λίγκα!

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» επέλεξαν την αποχή από τη συζήτηση αυτή που άρχισε το μεσημέρι, καθώς, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το ρήγμα με τον πρόεδρό της, κ. Μποροβήλο, έχει βαθύνει ακόμη περισσότερο. Και όχι αδίκως…

Όπως τονίζουν, μάλιστα, από την ΠΑΕ, «Η στάση του στα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν εντός συμβουλίου δεν μας επιτρέπει να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.