ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το θέλουν και οι δύο…

Ο Μλάντεν Πέτριτς κατά πάσα πιθανότητα θα φοράει και του χρόνου τη φανέλα με το τριφύλλι, καθώς η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό είναι μικρή και αναμένεται να ξεπεραστεί.

Το θέλουν και οι δύο…

Η εκτίμηση που υπάρχει εκατέρωθεν, αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο για να τελειώσει θετικά η υπόθεση, καθώς όπως αναφέρει το «Goal» ο Κροάτης επιθετικός, φέρεται να έχει πει σε ανθρώπους του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος, πως εκτιμά δεόντως το γεγονός το ότι ο Παναθηναϊκός τον στήριξε όταν εκείνος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν βρισκόταν και στην καλύτερη του φάση.

Η εφημερίδα μάλιστα αποκαλύπτει τα λεγόμενα το Πέτριτς σε ανθρώπους της οικογένειάς του: «Οφείλω να αναγνωρίσω ότι άπαντες στον Παναθηναϊκό μου έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στην ομάδα. Κι αυτό το μετράω πολύ. Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και αυτός είναι ένας βασικός λόγος για να θέλω να βοηθήσει το σύλλογο και τη νέα χρονιά. Η διαφορά στο οικονομικό είναι μικρή και πιστεύω ότι θα μείνω και του χρόνου στην ομάδα».

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η εκτίμηση αλλά και συνάμα η ικανοποίηση από πλευράς Παναθηναϊκού, για την αγωνιστική ανάταση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος βοήθησε σημαντικά μέσα στη σεζόν, με αποτέλεσμα να αποτελεί «ακρογωνιαίο λίθο» των «πράσινων», σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, όταν ο Μπεργκ ακόμα βρισκόταν πίσω όσον αφορά τον ρυθμό και τη φόρμα του, μετά και τον σοβαρό τραυματισμό που είχε.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.613 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ως εκ τούτου, οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες αμφότερες και γι’ αυτό το λόγο φαίνεται πως οδηγούνται σε νέα συμφωνία, για έναν ακόμη χρόνο.

Ο οικονομικός παράγοντας είναι κάτι το διαφορετικό στην όλη ιστορία, ωστόσο δεν φαίνεται να επηρεάζει τόσο πολύ καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα, η διαφορά που υπάρχει είναι μικρή και δύσκολα θα αποτελέσει αγκάθι.

Υπογράφει και ο Χουχούμης

Μία ακόμα επέκταση συμβολαίου βρίσκεται «προ των πυλών», αφού σύμφωνα με την εφημερίδα και ο Διαμαντής Χουχούμης έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με το θέμα να τελειώνει εντός ολίγων ημερών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.