ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Από βδομάδα τα εισιτήρια του τελικού

Από τις αρχές της νέας εβδομάδας αναμένεται να εκδοθούν και να διατεθούν τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Πατρών, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 5 Απριλίου (17:15).

Από βδομάδα τα εισιτήρια του τελικού

Συγκεκριμένα και όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, η «πράσινη» ΚΑΕ αναμένεται να παραλάβει τα εισιτήρια για τον τελικό στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας άμεσα με ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των.

Τα εισιτήρια θα πωλούνται αντί 15 ευρώ σε όλο το γήπεδο (γενική είσοδος) ενώ υπενθυμίζεται πως ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και ως εκ τούτου δεν θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας των φίλων του Παναθηναϊκού, καθώς η έδρα θα θεωρείται ουδέτερη για εκείνη τη μέρα.

Δύο ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό, συγκεκριμένα στις 3 Απριλίου (Παρασκευή, 14:30) θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα τύπου του ΟΑΚΑ, παρουσία των δύο προπονητών και αρχηγών των ομάδων.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...