ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Έλλειψη συγκέντρωσης και σοβαρότητας»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Γαλατάσαραι και εντύπωσε το σημερινό πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι.

Ιβάνοβιτς: «Έλλειψη συγκέντρωσης και σοβαρότητας»

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός μίλησε για την έλλειψη συγκέντρωσης και σοβαρότητας και πρόσθεσε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας στο παιχνίδι με την Γαλατά, ήταν η άμυνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν παίξαμε καθόλου καλά σε αυτή την αναμέτρηση. Παρότι ήταν πολύ πιο σημαντικη για εμάς παρά για τη Γαλατάσαραϊ, δεν ήμασταν σοβαροί. Είχαμε 2-3 ευκαιρίες να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα που είχαμε για να νικήσουμε, αλλά δεν το κάναμε. Θεωρώ πως το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν στην άμυνα. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί σ’ αυτόν τον τομέα. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και σοβαρότητας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...