ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαυροκεφαλίδης: «Και τώρα ο τελικός με Άλμπα»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τόνισε πως η νίκη είναι αυτή που μετράει, μετά το παιχνίδι με την Γαλατάσαραϊ και πρόσθεσε πως πλέον το μυαλό όλων πάει στον «τελικό» με την Άλμπα.

Μαυροκεφαλίδης: «Και τώρα ο τελικός με Άλμπα»

Ο σέντερ του «τριφυλλιού» ανέφερε πως τα λάθη της ομάδας απέναντι στην Γαλατάσαραϊ ήταν πολλά και πως υπήρξε χαλαρότητα, αλλά όπως είπε η νίκη είναι αυτή που μετράει.

«Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε η νίκη. Αυτό είναι που μετράει, αυτό γράφτηκε στη βαθμολογία. Προχωράμε για τον τελικό που έχουμε μπροστά μας απέναντι στην Άλμπα», είπε αρχικά ο Μαυροκεφαλίδης. Για τα λάθη του Παναθηναϊκού: «Πολλά ήταν αυτά που δεν κάναμε καλά. Ξέραμε την κατάσταση της Γαλατά, γεγονός που έφερε αυτόματα μια χαλαρότητα. Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μια σοβαρή ομάδα όπως είμαστε εμείς, που πρέπει να κερδίζουμε πιο εύκολα τέτοια παιχνίδια. Επαναλαμβάνω όμως πως το σημαντικότερο είναι η νίκη».

Για τον «τελικό» με την Άλμπα: «Είναι ένας τελικός και για τις δύο ομάδες. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το καλό είναι ότι παίζουμε στο ΟΑΚΑ και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, παίρνοντας από αυτόν την απαιτούμενη ώθηση».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.395 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...