ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συζητήσεις με Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο «Σίφο»

Συζητήσεις με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρεται να έχει την Κυριακή (29/03), ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Μοιρασμένες οι πιθανότητες παραμονής του στο «τριφύλλι».

Συζητήσεις με Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο «Σίφο»

Οι «πράσινοι» έχουν κάνει γνωστές τις προθέσεις τους για περαιτέρω παραμονή του Γκόρντον Σίλντενφελντ στο «τριφύλλι», με την οικονομική απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές να μην είναι μεγάλη.

Ο Κροάτης στόπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και αυτή τη στιγμή εξετάζει με προσοχή τις προτάσεις που φτάνουν στα χέρια του, καθώς στόχος του είναι να κλείσει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του.

Παράλληλα εκτός από το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, υπάρχει και αυτό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα της Κροατίας, θα υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, την Κυριακή (29/03),στο περιθώριο της αναμέτρησης της Εθνικής Κροατίας με τη Νορβηγία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.688 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνάντηση αυτή, όπως πάντα αναφέρουν πηγές από την Κροατία, θα δώσει το «παρών» ο ιδιοκτήτης της Ντιναμό, Ζντράβκο Μάμιτς, ώστε να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον «Σίφο».

Έτσι οι πιθανότητες για περαιτέρω παραμονή του στο «τριφύλλι» αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες και υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξει μια σημαντική καθυστέρηση, μέχρι να γίνει γνωστή η τελική του απόφαση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.