ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπλουμς: «Έτοιμοι για την πρόκριση»

Ο Γιάνις Μπλουμς μίλησε στο Euroleague Greece τόσο για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Γαλατάσαραϊ, όσο και για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Άλμπα Βερολίνου, στο ΟΑΚΑ.

Μπλουμς: «Έτοιμοι για την πρόκριση»

Ο Γιάνις Μπλουμς συνέβαλε καθοριστικά στη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Γαλατάσαραϊ, στην Κωνσταντινούπολη. Σημείωσε 9 πόντους και με τη συνολική του εμφάνιση στο παιχνίδι, οδήγησε την ομάδα του «τριφυλλιού» ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο γκαρντ των «πρασίνων», μίλησε για τη δύσκολη επικράτηση του Παναθηναϊκού στο ματς της περασμένης Παρασκευής, αλλά και για την επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Επιτρέψαμε στη Γαλατάσαραϊ να παίξει το παιχνίδι της. Η νίκη είναι νίκη, όμως. Ξεκινήσαμε καλά, βάλαμε κάποια σουτ, αλλά όταν η διαφορά πήγε στους δέκα πόντους, χαλαρώσαμε και τους αφήσαμε να σκοράρουν εύκολα καλάθια. Έτσι επέστρεψαν στο παιχνίδι. Στο τέλος ήμασταν όμως τυχεροί και πήραμε τη νίκη», ανέφερε ο Λετονός γκαρντ για το ματς στην Κωνσταντινούπολη.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το προσεχές  παιχνίδι με την Άλμα Βερολίνου δήλωσε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι, που είναι αυτό που μπορεί να μας δώσει την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος που έχουμε μπροστά μας. Αν τα καταφέρουμε, θα δούμε στη συνέχεια τι θα προκύψει. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, και να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι μπροστά μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.