ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οι πρωταθλητές κράτησαν το λόγο τους!

Οι αθλητές της πάλης του τριφυλλιού, επισκέφθηκαν το σύνδεσμο της θύρας 13 στην Καρδίτσα, όπως τους είχαν υποσχεθεί.

Οι πρωταθλητές κράτησαν το λόγο τους!

Οι πρωταθλητές κράτησαν το λόγο που είχαν δώσει πριν το πρωτάθλημα και επισκέφτηκαν τους οργανωμένους της Θύρας 13 της Καρδίτσας, μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως τους είχαν υποσχεθεί πριν από αυτή.

Η ηθική συμπαράσταση τους ήταν σημαντική στον τρόπο σκέψης και στην μαχητικότητα αυτού του πρωταθλήματος.

Τα συναισθήματα ήταν έντονα όταν στο άκουσμα του συνθήματος «κερδίζεις χάνεις εγώ σ’ ακολουθάω» ο παλαιστής του «τριφυλλιού» στα 130 κιλά Νικόλαος Λέων έδωσε το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε μετά την άδικη απόφαση της διαιτησίας.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εν μέσω έντονων χειροκροτημάτων οι φίλαθλοι της θύρας 13 έδειξαν εμπράκτως, πως ζητωκραυγάζουν στις νίκες αλλά συμπαραστέκονται και στις αδικίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.