ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Να κοιτάξουμε μπροστά»

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ζένια Τσίμα, μιλώντας στον «SporFM 94,6», αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του Παναθηναϊκού δεν έδωσε αυτό που μπορούσε, ενώ τόνισε πως δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

«Να κοιτάξουμε μπροστά»

Αναλυτικά όσα είπε η αρχηγός του Παναθηναϊκού στο «SporFM»:

«Παίχτηκε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε το 100%. Ίσως έπαιξε ρόλο η κούραση απ’ το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανναξιακό. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν δώσαμε αυτό που μπορούσαμε στο γήπεδο και γι’ αυτό χάσαμε. Εκεί που προσπαθήσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ, ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο. Δεν έχει ξαναγίνει να δεχόμαστε τόσους πόντους από πλασέ.

Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε το Κύπελλο, για να το αφιερώσουμε στη μνήμη του Μιχάλη. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Χάθηκε ένας στόχος, όμως θα επικεντρωθούμε στη συνέχεια των υποχρεώσεών μας, για να επιτύχουμε τον επόμενο.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.470 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε απ’ το Final-4 είναι ότι σε δύσκολα σημεία καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε. Ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τη Νάξο δώσαμε τα πάντα. Είμαι σίγουρη ότι θα ξανασυναντήσουμε τον Ολυμπιακό και δεν θα κάνουμε την ίδια εμφάνιση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.