ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Αγγλία ο Αναστασίου

Στο Λονδίνο βρέθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου χθες, όπως αναφέρει το «Goal», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ο λόγος του ταξιδιού του «Ολλανδού».

Στην Αγγλία ο Αναστασίου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο τεχνικός των «πράσινων» βρέθηκε στην Αγγλική πρωτεύουσα και για αυτό το λόγο δεν παρέστη στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας στο «Γ. Καλαφάτης».

Ο λόγος του ταξιδιού του Αναστασίου δεν έχει γίνει γνωστός, ωστόσο δεν αποκλείεται να έγινε για λόγους scout, καθώς στο δημοσίευμα αναφέρεται πως μπορεί ο τεχνικός του «τριφυλλιού» να πέρασε απέναντι… στην Γαλλία, προκειμένου να παρακολουθήσει το διεθνές φιλικό ανάμεσα στην Γκάνα και τη Σενεγάλη, που διεξήχθη στη Χάβρη.

Ο Αναστασίου θα βρίσκεται σήμερα στην Ελλάδα και αύριο θα προπονήσει την ομάδα, η οποία θα αρχίσει προετοιμασία ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (4/4, 19:30) με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.800 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.