ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Στέλνουν Μιτρέα οι Ρουμάνοι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Ρουμανία, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού, Μπόγκνταν Μιτρέα, ο οποίος αγωνίζεται στη Βιτορούλ.

Στέλνουν Μιτρέα οι Ρουμάνοι

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, σύμφωνα με τον Ρουμανικό τύπο, βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού, για την επικείμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο διεθνής Ρουμάνος στόπερ, είναι ύψους 1,85, είναι αριστεροπόδαρος (κάτι που θέλει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών), είναι σε καλή ηλικια και το προφίλ του ταιριάζει, σύμφωνα με τον παίκτη που ενδεχομένως θα χρειαστεί το «τριφύλλι» στη συγκεκριμένη θέση.

Στη Βιτορούλ αγωνίζεται από τον Ιούλιο του 2014 και στην πρώτη του χρονιά αγωνίστηκε βασικός σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του, έχοντας 29 συμμετοχές και 2.545 λεπτά συμμετοχής, σκοράροντας και τρία γκολ.

Στη φετινή σεζόν μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί 21 φορές, όλες βασικός, έχοντας σκοράρει έντεκα τέρματα, γεγονός πολύ σημαντικό για τη θέση που αγωνίζεται. Με την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε πέντε ματς, με αντιπάλους την Αλβανία εκτός έδρας (0-1), την Αλγερία εκτός έδρας (2-1), την Φινλανδία εκτός έδρας (0-2) και τη Δανία εντός (2-0).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ