ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του τελικού

Στις 5 Απριλίου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Πάτρας και η ΕΟΚ ενημέρωσε για την διάθεση των εισιτηρίων.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του τελικού

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Απριλίου στις 17.15 το απόγευμα και η γενική είσοδος σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΟΚ θα είναι στα 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ανδρών θα διατίθενται από τα γραφεία της ΕΟΚ, από τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ και από τα γραφεία της ΕΣΚΑΗ στην Πάτρα.

Η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ. Αναλυτικά:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Από τα γραφεία της ΕΟΚ, στο ΟΑΚΑ, θα διατίθενται από αύριο καθημερινά από τις 09.00 ως τις 16.00.

*Από τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ στο σταθμό «Ειρήνη» και στο Π5 από τις 12.00 ως τις 18.00.

*Από τα γραφεία της ΕΣΚΑΗ στην Πάτρα (Γεροκωστοπούλου 42), την Τρίτη και την Πέμπτη 08.30-13.00 και 18.00-20.00 και την Τετάρτη 08.30-13.00».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...