ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ναι» από Χουχούμη, ακολουθεί ο Πέτριτς

Ο Διαμαντής Χουχούμης υπογράφει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018 και ο Κροάτης άσος είναι έτοιμος για παραμονή ενός ακόμη χρόνου στον Παναθηναϊκό.

«Ναι» από Χουχούμη, ακολουθεί ο Πέτριτς

Μόνο τα τυπικά μένουν για την επέκταση του συμβολαίου του Διαμαντή Χουχούμη με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018.Οι διοικούντες των πρασίνων συμφώνησαν σε όλα με τον νεαρό ποδοσφαιριστή και αυτός απάντησε θετικά. Ο Παναθηναϊκός με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύει και τον Διαμαντή Χουχούμη για την πολύ καλή χρονιά που διανύει.

Την ίδια στιγμή σε καλό δρόμο είναι οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Μλάντεν Πέτριτς και σύντομα θα υπάρχουν, κατά πάσα πιθανότητα, θετικές εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.