ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Με την ψυχή στο στόμα!

Βρέθηκε μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού, αλλά αφότου ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός στην κανονική διάρκεια, εν τέλει νίκησε 10-9 στα πέναλτι την Γλυφάδα και πέρασε στο Final-4 του Κυπέλλου!

Με την ψυχή στο στόμα!

Απέφυγε το «κάζο» ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι αν και βρέθηκαν στα… σχοινιά, εν τέλει έκαμψαν την αντίσταση της Γλυφάδας -στα πέναλτι (10-9)- και πέρασαν στο Final-4 του Κυπέλλου πόλο των ανδρών, εκεί όπου βρίσκεται ήδη ο ΠΑΟΚ.

Στο Ιλίσιο κολυμβητήριο δεν υπήρχε κόσμος αφού η ΚΟΕ τιμώρησε με δύο αγωνιστικές το τριφύλλι (κάτι που έφερε έντονη δυσαρέσκεια στην ομάδα λόγω του ότι η απόφαση πάρθηκε σήμερα και εφαρμόστηκε… σήμερα) και οι γλυφαδιώτες θέλησαν να αιφνιδιάσουν και να διεκδικήσουν στα ίσα το εισιτήριο, προηγούμενοι ακόμα και με 5-2!

Ωστόσο, η ομάδα του Κώστα Λούδη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, έπαιξε σαν… Παναθηναϊκός και ανέκτησε τα ηνία (6-5), προτού όμως οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι του Παπαδόπουλου στα 1:30’ πριν το τέλος διαμορφώσουν το 6-6 της κανονικής διάρκειας. Στην παράταση δεν υπήρξε διαφοροποίηση του σκορ κι ως εκ τούτου ο αγώνας πήγε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού, Καραμπέτσος έπιασε δύο (τα δυο τελευταία) και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Η σειρά των πέναλτι: Χατζηγούλας 0-1, Κόχειλας Ν. 1-1, Κουλιεράκης 1-2, Σαρτζετάκης 2-2, Παπαδόπουλος 2-3, Χαραλαμπόπουλος απέκρουσε ο Πλατίδης, Αγγελίδης απέκρουσε ο Καραμπέτσος, Θεοδωρόπουλος 3-3, Γιαννόπουλος απέκρουσε ο Καραμπέτσος, Παπαδόγκωνας 4-3.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-3, 2-1, 2-1, πέν. 4-3.

Παναθηναϊκός: Σαρτζετάκης 1, Κόχειλας 1, Θεοδωρόπουλος 3, Παπαδόγκωνας 2, Γ. Αφρουδάκης 2, Δερμιτζάκης 1

Γλυφάδα: Αγγελίδης 1, Κουλιεράκης 1, Χατζηγούλας 2, Παπαδόπουλος 3, Γιαννόπουλος 2

*Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, πριν από την έναρξη του ματς κατατέθηκε ένσταση από τον Παναθηναϊκό διότι κατά την άποψη των ανθρώπων του έπρεπε ο αγώνας να γίνει με κόσμο. Στην ένταση που υπήρξε και στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο έφορος της ομάδας, Σπυρόπουλος στο τρίτο οκτάλεπτο και ο προπονητής των πρασίνων Κώστας Λούδης στο 1.30 πριν από τέλος (στη φάση του πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Γλυφάδα).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE