Match Center

Με την ψυχή στο στόμα!

Βρέθηκε μπροστά στο φάσμα του αποκλεισμού, αλλά αφότου ο Παναθηναϊκός έμεινε ζωντανός στην κανονική διάρκεια, εν τέλει νίκησε 10-9 στα πέναλτι την Γλυφάδα και πέρασε στο Final-4 του Κυπέλλου!

Απέφυγε το «κάζο» ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι αν και βρέθηκαν στα… σχοινιά, εν τέλει έκαμψαν την αντίσταση της Γλυφάδας -στα πέναλτι (10-9)- και πέρασαν στο Final-4 του Κυπέλλου πόλο των ανδρών, εκεί όπου βρίσκεται ήδη ο ΠΑΟΚ.

Στο Ιλίσιο κολυμβητήριο δεν υπήρχε κόσμος αφού η ΚΟΕ τιμώρησε με δύο αγωνιστικές το τριφύλλι (κάτι που έφερε έντονη δυσαρέσκεια στην ομάδα λόγω του ότι η απόφαση πάρθηκε σήμερα και εφαρμόστηκε… σήμερα) και οι γλυφαδιώτες θέλησαν να αιφνιδιάσουν και να διεκδικήσουν στα ίσα το εισιτήριο, προηγούμενοι ακόμα και με 5-2!

Ωστόσο, η ομάδα του Κώστα Λούδη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, έπαιξε σαν… Παναθηναϊκός και ανέκτησε τα ηνία (6-5), προτού όμως οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι του Παπαδόπουλου στα 1:30’ πριν το τέλος διαμορφώσουν το 6-6 της κανονικής διάρκειας. Στην παράταση δεν υπήρξε διαφοροποίηση του σκορ κι ως εκ τούτου ο αγώνας πήγε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού, Καραμπέτσος έπιασε δύο (τα δυο τελευταία) και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Η σειρά των πέναλτι: Χατζηγούλας 0-1, Κόχειλας Ν. 1-1, Κουλιεράκης 1-2, Σαρτζετάκης 2-2, Παπαδόπουλος 2-3, Χαραλαμπόπουλος απέκρουσε ο Πλατίδης, Αγγελίδης απέκρουσε ο Καραμπέτσος, Θεοδωρόπουλος 3-3, Γιαννόπουλος απέκρουσε ο Καραμπέτσος, Παπαδόγκωνας 4-3.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-3, 2-1, 2-1, πέν. 4-3.

Παναθηναϊκός: Σαρτζετάκης 1, Κόχειλας 1, Θεοδωρόπουλος 3, Παπαδόγκωνας 2, Γ. Αφρουδάκης 2, Δερμιτζάκης 1

Γλυφάδα: Αγγελίδης 1, Κουλιεράκης 1, Χατζηγούλας 2, Παπαδόπουλος 3, Γιαννόπουλος 2

*Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, πριν από την έναρξη του ματς κατατέθηκε ένσταση από τον Παναθηναϊκό διότι κατά την άποψη των ανθρώπων του έπρεπε ο αγώνας να γίνει με κόσμο. Στην ένταση που υπήρξε και στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα ο έφορος της ομάδας, Σπυρόπουλος στο τρίτο οκτάλεπτο και ο προπονητής των πρασίνων Κώστας Λούδης στο 1.30 πριν από τέλος (στη φάση του πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Γλυφάδα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version