ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αμπάρκιολης, Ιωαννίδης και Καμπαξής οι πρώτοι

Οι διαιτητές, Αμπάρκιολης, Ιωαννίδης και Καμπαξής είναι οι πρώτοι που θα περάσουν το κατώφλι του γραφείου του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, για να απολογηθούν για την εγκληματική οργάνωση.

Αμπάρκιολης, Ιωαννίδης και Καμπαξής οι πρώτοι

Σύμφωνα με το «Goal», αυτοί είναι οι τρεις πρώτοι κατηγορούμενοι οι οποίοι θα περάσουν σήμερα από το γραφείο του κ. Ανδρεάδη, ούτως ώστε να απολογηθούν για την ύπαρξη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι δεν είναι ένοχοι, έχουν το τεκμήριο της αθωότητας, κάτι που είτε έτσι είτε αλλιώς, θα φανεί από την πορεία της διαδικασίας.

Παράλληλα η εφημερίδα αναφέρει και τους επόμενους πέντε που θα ακολουθήσουν μέσα στην εβδομάδα, οι οποίοι είναι μέλη της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ και της Φούτμπολ Λιγκ και είναι οι εξής: Γιώργος Βλάσσης, Μαρία Αναστασάκη, Λευτέρης Ζάμπρας, Χαρίλαος Ζυγογιάννης και Ιωάννα Παντελοπούλου.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.791 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.