ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Προσοχή σε κάθε γραμμή του Παναθηναϊκού…»

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν του Απόλλωνα Πάτρας, Γάιος Σκορδίλης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» είναι πλήρεις, σε όλες τις θέσεις.

«Προσοχή σε κάθε γραμμή του Παναθηναϊκού…»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο Γάιος Σκορδίλης:

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας για τον Απόλλωνα Πάτρας. Ποιες είναι οι προσδοκίες σας και ποιος ο στόχος σας για την αναμέτρηση;

«Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, παίζοντας ουσιαστικά στην έδρα του Παναθηναϊκού. Θέλουμε να είμαστε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί μπορούμε. Σε τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να είσαι κοντά στο σκορ ως το τέλος και εκεί, στο τέλος, να προσπαθήσεις να κλέψεις το παιχνίδι».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.164 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Απόλλωνας φέτος κάνει μία από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία του. Ποιο είναι το μυστικό;

«Νομίζω παίζουν ρόλο πολλά πράγματα. Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων. Έχουμε ένα ωραίο, μπασκετικό γήπεδο με κόσμο, κάτι που φαίνεται και από τα εισιτήρια που είμαστε ψηλά. Ο προπονητής έχει βρει τη χημεία των παικτών ανάμεσα σε ξένους και Έλληνες παίκτες, έχουμε «δέσει» όλοι μεταξύ μας, υπάρχουν καλοί χαρακτήρες. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο προπονητής έχει αντίληψη και όντας ακόμη πολύ νέος βελτιώνεται και ο ίδιος συνεχώς βοηθώντας την ομάδα».

Τον καλό σου εαυτό δείχνεις να βρίσκεις κι εσύ φέτος στον Απόλλωνα. Τι είναι αυτό που σε βοήθησε περισσότερο;

«Ο προπονητής, ο Νίκος Βετούλας, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μετράει και το γεγονός ότι έχω κερδίσει εμπειρίες με τα χρόνια, αλλά ο προπονητής μού έδειξε εμπιστοσύνη. Μου έδωσε χρόνο συμμετοχής και σχετική ελευθερία στο παιχνίδι και αυτό με βοήθησε, κάτι που φαίνεται και στους αριθμούς».

Τι είναι αυτό που θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στον τελικό της διοργάνωσης;

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα γεμάτη σε όλες τις θέσεις. Έχει inside game ακόμη και με τον Γιάνκοβιτς που από τη θέση 3 μπορεί να ποστάρει, πρέπει να προσέξουμε το πικ εν ρολ του Διαμαντίδη, διαθέτει κλασικούς σουτέρ όπως ο Μπλουμς, ενώ έχει και παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν για τον εαυτό τους, όπως ο Σλότερ για παράδειγμα. Θέλει προσοχή σε κάθε γραμμή».

Πόσο σημαντική νιώθετε αυτή την παρουσία του Απόλλωνα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας;

«Νομίζω ότι είναι πιο σημαντικό για την πόλη την ίδια! Το καταλαβαίνεις και από συζητήσεις που γίνονταν όλο αυτό το διάστημα. Ο Απόλλωνας είχε να εμφανιστεί σε τελικό από το 1997. Και τότε είχε χάσει στο ένα σουτ. Είναι σημαντικό για την πόλη, αλλά και για το σύλλογο, που δεν έχει την ευκαιρία να φτάνει σε έναν τελικό, στη διεκδίκηση ενός τίτλου συχνά στην ιστορία του».

Ποιο θα ήταν το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στους φίλους του Απόλλωνα ενόψει του τελικού;

«Θα θέλαμε όσοι περισσότεροι μπορούν να βρίσκονται κοντά μας, να έρθουν δίπλα μας. Θα ήταν πολύ ευχάριστο για εμάς. Και από την πλευρά μας πιστεύω ότι ξέρουν ότι θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.