ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς:«Δεν είχαμε σωστή νοοτροπία»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Άλμπα τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε την απαιτούμενη νοοτροπία για να πάρει τη νίκη.

Ιβάνοβιτς:«Δεν είχαμε σωστή νοοτροπία»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντούκο Ιβάνοβιτς:

«Ήταν το πιο σημαντικό παιχνίδι και δεν είχαμε την απαιτούμενη νοοτροπία για να το κερδίσουμε. Κι αυτό κυρίως φαίνεται από το γεγονός ότι δεν κατορθώσαμε να παίξουμε σαν ομάδα στα 40 λεπτά του αγώνα. Αυτό φαίνεται επίσης από το γεγονός ότι στην τέταρτη περίοδο δεν σταθήκαμε ικανοί να παίξουμε πιεστική άμυνα και να μαζέψουμε τα ριμπάουντ. Οι αντίπαλοι έπαιξαν όπως συνήθως. Σαράντα λεπτά σταθερότητας και πίεσης, με περισσότερη ενέργεια. Ακόμα είμαστε ζωντανοί. Αν κερδίσουμε στο Βελιγράδι είμαστε ζωντανοί, αν όχι, όχι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.