ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέλσον: «Να τα καταφέρουμε στο Βελιγράδι»

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην τα κατάφερε σήμερα αλλά θα έχει άλλη μία ευκαιρία στο Βελιγράδι.

Νέλσον: «Να τα καταφέρουμε στο Βελιγράδι»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αμυντική μας λειτουργία δεν ήταν στο επίπεδο που θα έπρεπε και δεν είχαμε την ενέργεια που οφείλαμε. Στο πρώτο μέρος πήραμε περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ και βγάλαμε περισσότερη ένταση στο παρκέ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτοί πιο επιθετικοί. Πήραν σημαντικά ριμπάουντ ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Πρέπει να είσαι άψογος στην άμυνα σε τέτοια ματς. Εμείς σήμερα δεν κάναμε σωστά τα πράγματα στην άμυνα».

Για την Άλμπα: «Είναι μια πολύ νεαρή και ταλαντούχα ομάδα. Παίζει με τον ίδιο τρόπο σε όλο το ματς, ίσως στο όριο του φάουλ κάποιες φορές. Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα».

Για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα: «Πρέπει να πάμε στο Βελιγράδι και να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση απόψε, δεν τα καταφέραμε. Έχουμε ακόμη μια ευκαιρία να το κάνουμε στη Σερβία».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...