Μηχανή του χρόνου

Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες… (pics, vids)

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το… «Ντε Μέερ», με τον τρόπο που ήθελε αυτός…, πανηγυρίζοντας μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του. Νίκη επί του Άγιαξ στο Άμστερνταμ, στους «4» του Champions League. Το ημερολόγιο έγραφε 3 Απριλίου 1996.

Ο Άγιαξ στο τελευταίο του ματς στο «Ντε Μέερ», πριν τη μετακόμισή του στο «Άμστερνταμ Αρίνα», είχε ετοιμάσει μια… φιέστα, θέλοντας να αποχαιρετίσει το παλιό του σπίτι με μια νίκη στα ημιτελικά του θεσμού.

Οι «πράσινοι» του Χουάν Ρότσα ωστόσο, είχαν διαφορετική άποψη… Σε ένα αλησμόνητο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε με γκολ του Βαζέχα στο τέλος με 1-0, φτάνοντας μια ανάσα από τον τελικό της διοργάνωσης.

Μια ακόμη νύχτα, μαγική και ονειρεμένη από τον Panathinaikos…

Άγιαξ (Φαν Χάαλ): Φαν ντερ Σαρ, Ράιζινγκερ, Μπλιντ, Φρανκ ντε Μπουρ, Μπογκάρντε, Ντάβιντς, Φίνιντι, Λίτμανεν (76′ Μουσάμπα), Ρόναλντ ντε Μπουρ, Κανού, Κλάιφερτ

Παναθηναϊκός (Ρότσα): Βάντσικ, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γ. Σ. Γεωργιάδης, Καλιτζάκης, Κολιτσιδάκης, Καπουράνης, Μπορέλι (84′ Μάρκος), Μαραγκός (62′ Γ. Χ. Γεωργιάδης), Δώνης, Βαζέχα (90′ Νιόπλιας).

Γιάννης Μιχαλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version