ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Λαβωμένος» στην Πάτρα

Με απουσίες θα ταξιδέψει στην Πάτρα η ομάδα καταδύσεων του Παναθηναϊκού, όπου θα λάβει μέρος στο κύπελλο άνοιξης που ξεκινάει σήμερα.

                                   «Λαβωμένος» στην Πάτρα

Αναλυτικά:

«Αναχωρεί για την Πάτρα η ομάδα καταδύσεων του Παναθηναϊκού που θα λάβει μέρος στο κύπελλο άνοιξης το τριήμερο 3,4 και 5 Απριλίου Λαβωμένος θα συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός στη διοργάνωση καθώς δε θα μπορέσουν να ταξιδέψουν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της ομάδας στις τελευταίες διοργανώσεις, ο Θάνος Τσιρίκος, η Αναστασία Ταράσοβα και η Βασιλεία Μαντινίδη. 

Ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού στάθηκε άτυχος καθώς έσπασε το χέρι του στο βατήρα κατά τη διάρκεια της προπόνησης του περασμένου Σαββάτου ενώ θα επανεξεταστεί τις επόμενες ημέρες για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και ο χρόνος επιστροφής του στις προπονήσεις. Τα δυο κορίτσια τραυματίστηκαν στον αυχένα και στο πόδι αντίστοιχα και δε θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στη διοργάνωση.

Οι αγώνες θα διεξαχθουν για πρώτη φορά φέτος στο κλειστό καταδυτήριο της Πάτrας για τις κατηγορίες Β’, Γ’ και Δ’. Από την ομάδα μας θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση ο Νίκος Μόλβαλης (Β’ κατηγορίας 1μ,3μ και σταθερά),ο Κωνσταντίνος Μπαρμπόπουλος (Β’ κατηγορίας 1μ και 3μ), η Άννα Μαρία Σαχίνη (Δ’ κατηγορίας 1μ και 3μ), ο Χρήστος Περιπάνος (Δ’ κατηγορίας 1μ και 3μ) και ο Σταύρος Σιφναίος (Δ’ κατηγορίας 1μ)»

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.122 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καλή μας επιτυχία!»

Αναχωρεί για την Πάτρα ο ομάδα καταδύσεων του Παναθηναϊκού που θα λάβει μέρος στο κύπελλο άνοιξης το τριήμερο 3,4 και 5 …

Posted by ΠΑΟ aquatics on Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...