ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Χαρούμενος με την ανανέωση»

Τη χαρά του για τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο εξέφρασε μέσω του match programme, ενόψει Αστέρα Τρίπολης ο Διαμαντής Χουχούμης.

«Χαρούμενος με την ανανέωση»

Αναλυτικά:

Καταρχήν, η διακοπή του πρωταθλήματος θεωρείς ότι θα λειτουργήσει υπέρ της ομάδας, μετά τις δύο σερί ήττες, ή η απραξία των δύο εβδομάδων είναι εναντίον σας;

«Όλες αυτές τις ημέρες που δεν είχαμε αγώνες, δουλέψαμε πάνω σε ό,τι έπρεπε να διορθώσουμε, σε σχέση με τα τελευταία μας παιχνίδια, οπότε θεωρώ ότι η διακοπή δεν παίζει απαραίτητα κακό ρόλο…Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πάρουμε τη νίκη!».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 102.732 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης είναι πάντοτε δύσκολα για τον Παναθηναϊκό, ακόμα και στη Λεωφόρο. Πως περιμένεις το σημερινό και τι θα παίξει  τον καθοριστικό ρόλο για να έρθει η νίκη;

«Α Αστέρας Τρίπολης έχει μια πολύ δυνατή ομάδα και αυτό το δείχνει η πορεία του τα τελευταία χρόνια. Θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το πώς θα τελειώσουμε εμείς τις φάσεις. Αν το κάνουμε σωστά, τότε θα πάρουμε και τους τρεις βαθμούς. Αυτοσυγκέντρωση και αποτελεσματικότητα θα είναι τα «κλειδιά», θεωρώ».

Με πιθανή επικράτηση μπορεί να μεγαλώσει ξανά η διαφορά σας με τις άλλες ομάδες, εν όψει πλέι οφ, ή να στείλετε…μήνυμα στους Αρκάδες που θα ξανασυναντήσετε στο μέλλον. Γενικώς, ποια είναι τα κίνητρά σας, πλέον;

«Από τη στιγμή που χάθηκε ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος, εμείς πάμε πλέον για την καλύτερη συγκομιδή βαθμών μέχρι το τέλος της σεζόν. Θέλουμε να κάνουμε το πέντε στα πέντε! Στη συνέχεια, να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ και να παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Πολύς λόγος έχει γίνει για τη δυναμική της Λεωφόρου και την ώθηση που στην ομάδα. Τι ρόλο θα παίξει το άδειο γήπεδο κι ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του «τριφυλλιού»;

«Όντως η απουσία του κόσμου από τις κερκίδες είναι κάτι που μας στοιχίζει αλλά, όπως και με τον ΠΑΟΚ, αν κάνουμε αυτό που πρέπει, τότε θα κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Στο συγκεκριμένο ματς, βέβαια, έστω και απέξω από το γήπεδο όπου βρίσκονταν οι οπαδοί μας, ήταν σαν να ήταν δίπλα μας! Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση που μας δείχνουν».

Σε προσωπικό επίπεδο, κοιτάζοντας κανείς τα στατιστικά σου, θα έλεγε ότι κάνεις την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας σου. Μίλησε μας λίγο για την τριετία που είσαι επαγγελματίας,

«Όντως αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για εμένα! Νιώθω πιο έμπειρος πλέον, έχω αρκετές συμμετοχές. Γενικά θα έλεγα ότι προσπαθώ χρόνο με το χρόνο να βελτιώνομαι και να δίνω το 100% για την ομάδα. Την πρώτη μου σεζόν ήταν όλα πολύ καλά, αφού έζησα από κοντά πρωτόγνωρες καταστάσεις Αν δεν ήταν ο τραυματισμός μου στον Αχίλλειο που με κράτησε έξω τρεις μήνες. Αντιθέτως, η περυσινή χρονιά ήταν κατά κάποιο τρόπο «χαμένη», αλλά αποκόμισα και από εκεί εμπειρίες που με έχουν βοηθήσει να βελτιωθώ και να φτάσω στο σημερινό επίπεδο».

Σύντομα θα υπογράψεις νέο συμβόλαιο, μένοντας στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018. Τι περιμένεις από εδώ και πέρα και τι μπορείς να υποσχεθείς;

«Καταρχήν, είμαι πολύ χαρούμενος για το συγκεκριμένο γεγονός. Είναι κάτι που ήθελα πολύ! Παράλληλα, χαίρομαι για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα, ενώ με οδηγεί στο να γίνω ακόμα καλύτερος. Οι υποχρεώσεις είναι ούτως ή άλλως  μεγάλες, βέβαια, οπότε αυτό που υπόσχομαι είναι πολλή δουλεία και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να φτάσει στους στόχους του!»

 

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...