ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Έτοιμοι για το πρώτο»

Ο Αντώνης Φώτσης στην συνέντευξη Τύπου πριν από τον τελικό Κυπέλλου τόνισε ότι οι πράσινοι είναι έτοιμοι να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Φώτσης: «Έτοιμοι για το πρώτο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αφήνουμε πίσω ματς το ματς με την Άλμπα. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς αλλά δεν έχουμε την ευκαιρία να το σκεφτόμαστε αυτό. Έχουμε έναν τελικό αύριο, κρίνεται ο πρώτος τίτλος για φέτος. Είναι ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα φροντίσουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε το Κύπελλο».

Για τον Απόλλωνα: «Είναι μια καλή ομάδα. Βρίσκεται στον τελικό επειδή του αξίζει. Δεν γίνεται να κερδίσεις και να φτάσεις στον τελικό χωρίς να έχεις καλή ομάδα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Ο Απόλλων έχει πολύ καλούς παίκτες γενικά. Όλοι προσφέρουν κάτι. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε καλό ρυθμό για 40 λεπτά και είμαστε αποφασισμένοι για το τι πρέπει να κάνουμε».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.996 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ότι έρχεται ένα κρίσιμο ματς έπειτα από μια ήττα και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Είμαστε συνηθισμένοι πολλά χρόνια τώρα στο να έχουμε μεγάλα και δύσκολα ματς έπειτα από κάποια ήττα, έχει ξανασυμβεί. Κάθε τίτλος κάνει καλό σε εμάς και δίνει ιδιαίτερη χαρά στον κόσμο. Έρχονται για να δουν το ματς και να χαρούν τίτλους μαζί μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...