ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Δεν υπήρχε διάθεση»

Ο Γιάννης Αναστασίου στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Αστέρα, αναφέρθηκε στην διάθεση που δεν υπήρχε σήμερα από τους παίκτες του.

Αναστασίου: «Δεν υπήρχε διάθεση»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν ήταν φυσικά ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, ανέφερε πως ο Αστέρας ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος θέλαμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Πήγαμε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-0 και πιστέψαμε πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν κάναμε τίποτα, ενώ βγαίναμε δεύτεροι σε κάθε μονομαχία, ενώ ο Αστέρας ήταν ανώτερος από εμάς σε όλο το παιχνίδι».

Για τον ρυθμό που δεν βρήκε ποτέ ο Παναθηναϊκός: «Είμαστε μία ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά σήμερα δεν υπήρχε η διάθεση. Ορισμένοι παίκτες ήθελαν τη μπάλα και δεν δημιουργήσαμε συνθήκες να πετύχουμε γκολ. Μοναδικός τρόπος για να αντιμετωπίσεις τέτοιες ομάδες είναι να κυκλοφορήσεις τη μπάλα και να τους κουράσεις. Το εύκολο είναι να τους δώσεις τη μπάλα. Κάναμε το εύκολο. Γενικά πολύ κακή λειτουργία όταν είχαμε τη μπάλα»,

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.795 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός πως οι τελευταίες εμφανίσεις δεν είναι τόσο καλές: «Πρέπει πάντα να παίζεις με κίνητρο και διάθεση και εμείς δε το κάναμε. Θα το συζητήσω με τους παίκτες μου, αλλά εμείς σήμερα δείξαμε φόβο και δεν κάναμε το παιχνίδι μας.

Για το αν η ομάδα έχει αδειάσει ψυχολογικά: «Ήταν εμφανές ότι σε ένα σημείο αδειάσαμε. Αλλά αν κάποιος νιώθει πως δεν αισθάνεται καλά ή αν δεν έχει κίνητρο, ας έρθει να μου το πει και εγώ θα το καταλάβω. Από την στιγμή όμως που μπαίνει στο γήπεδο είναι υποχρεωμένος να κάνει την δουλειά του. Το εύκολο είναι να τα παρατήσεις και να μην παλέψεις. Εγώ όμως δεν έχω διάθεση να τα παρατήσω. 

Ο Αστέρας είναι μία καλή ομάδα και εμείς πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τέτοια παιχνίδι. Ειδικά από την στιγμή που μπήκαμε μπροστά στο σκορ με δύο τέρματα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.