ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

10 μέρες εκτός ο Χουχούμης

Ο νεαρός μπακ υπέστη μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού στον δεξιό μεγάλο προσαγωγό. Αιμάτωμα στη γάμπα ο Ζέκα.

10 μέρες εκτός ο Χουχούμης

Ο Διαμαντής Χουχούμης, που έγινε αλλαγή για να περάσει στη θέση του ο Νάνο, έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού στον δεξιό μεγάλο προσαγωγό και ο χρόνος αποκατάστασης του υπολογίζεται σε 10 ημέρες. Ο Ζέκα έχει ένα αιμάτωμα στην αριστερή γάμπα και θα χρειαστεί 3-4 ημέρες για να επανέλθει. Παράλληλα, στη χθεσινή προπόνηση ο Ντίνας υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξιό γόνατο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα.

Σε ό, τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα, όσοι έπαιξαν χθες έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπολοίπων είχε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις τεχνικής και στο τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό αύριο.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.191 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...