ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαυροκεφαλίδης: «MVP οι Παππάς και Γιάνκοβιτς»

Στη συμβολή των Γιάνκοβιτς και Παππά στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, απέδωσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό.

Μαυροκεφαλίδης: «MVP οι Παππάς και Γιάνκοβιτς»

Τη σημασία που έχει η κατάκτηση του Κυπέλλου για τον Παναθηναϊκό, τόνισε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα. Ο Έλληνας σέντερ στάθηκε στην ώθηση που θα δώσει ο τίτλος ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Παράλληλα, αν και αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, ο ίδιος απέδωσε την κατάκτηση του Κυπέλλου στους Νίκο Παππά και Βλάντο Γιάνκοβιτς, που είχαν καθοριστική συμβολή στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στη συνέντευξη Τύπου:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη κι ένας τίτλος για μας. Ο Απόλλων είναι μια πολύ καλή ομάδα, που φέτος παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ. Αυτό που μετρά είναι ο τίτλος. Πριν τον Απόλλωνα παίξαμε με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, οπότε για μένα MVP είναι ο Παππάς και ο Γιάνκοβιτς. Για να μην ξεχνάμε κιόλας. Συνεχίζουμε, έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Μετά την ήττα από την Άλμπα δεν ήμασταν καλά ψυχολογικά, αλλά αυτό το τρόπαιο θα μας δώσει ώθηση για να πάμε να νικήσουμε το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...